Psycholoog Cindy Drost

Mijn naam is Cindy Drost (1979). Ik ben een geboren en getogen Achterhoekse, getrouwd en moeder van een zoon.

Na mijn studie psychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen (diploma behaald in 2004) heb ik op diverse terreinen gewerkt met vooral jeugdigen en hun ouders. In 2015 ben ik mijn eigen psychologiepraktijk begonnen. Sinds begin 2023 werk ik ook als freelance psycholoog voor andere praktijken:

  • Praktijk voor Psychologische Hulp & Psychotherapie, gevestigd in Doetinchem
  • Psychologiepraktijk Steigenga, gevestigd in het Gezondheidscentrum in Didam

Onder de naam ‘Psycholoog Cindy Drost’ zal ik ook mijn eigen praktijkwerkzaamheden voortzetten in het Gezondheidscentrum in Didam.

Deze website is nog onder constructie. Binnenkort vind je hier meer informatie over o.a. mijn diensten.